Velkommen til Cykel-Mads på nettet!

 

Cykel-Mads er din lokale cykelfagmand. Vi har været fremme siden år 2000, og er i dag stolte af at sige at vi er en af landsdelens største cykelforretninger. Vores mål er, at have et skarpt sortiment, det bedste personale, som altid vil gøre sit yderste for, at give kunden den samme gode service og vejledning hver gang.

 

Hos Cykel-Mads finder du de bedste mærker på markedet Trek, Cube, Specialized, Batavus, E-fly, Norden og mange flere. En stor del af disse kendte mærker er bredt repræsenteret i butikken, og endnu flere muligheder og mærker kan bestilles efter behov. Vi bestræber os på at have den rigtige cykel til den rigtige pris, samt god rådgivning og stærke tilbud.

 

Vi har en specialafdeling i butikken for racercykler, crosscykler og mountainbikes, og alle ansatte er flittige brugere af de tre motionsformer. Det er altid muligt at testkøre vores cykler i denne afdeling, da vi som oftest har testcykler hjemme fra vores leverandører

 

El-cyklen er kommet for at blive og derfor har vi i Cykel-Mads også specialiseret os i dem. Vi har Vestjyllands bedste udvalg af kvalitets el-cykler. Her er mulighed for at få en let kørende klassisk Herre/dame model, lidt mere sporty cykler og et massivt udvalg af el-moutainbikes. Alle mand i butikken er godt rustet til at vejlede jer bedst muligt. Her er det også muligt at prøvekøre cyklen en dag eller to inden et køb, så man er sikker på at finde den rette model. Vi sørger altid for at værkstedet et opdateret, så de kan servicere jeres el-cykler.

 

Den almindelige cykel er bestemt heller ikke glemt hos Cykel-mads. Vi har et stort udvalg af Citybikes, fitnesscykler, retrocykler, Hybridcykler og til den helt rigtige pris.

 

Hos Cykel-Mads Lemvig står vores veludannede mekanikere på værkstedet klar til at give dig den bedste service og vejledning i forbindelse med f.eks. reparation af din cykel. På vores topmoderne værksted, servicerer og reparerer vi alle cykeltyper og cykelmærker og ligeledes servicerer og reparerer vi også el-scootere og kørestole. Vores værksted er certificeret med brancheforeningen Danske Cykelhandleres topkarakter:

Elitestjernen, der kun er givet til få i landet. Vi kan endda også bryste os med at være 5-stjernet Shimano værksted, som kun er givet til de bedste i branchen